Лицензия НБУ № 98 от 07.11.2011
Контакты
i-banking
WEB-invest (частным клиентам)
Заказать карту online
iPay перевод средств

    Опрос

    Какие услуги банка Вас интересуют?
    Депозиты
    Кредиты
    Пластиковые карты
    Акции банка
    Тарифы банка
    Список банкоматов и филиалов
    Денежные переводы
    Услуги для юридических лиц
    Финансовые показатели
    Вакансии
    Другие варианты ответа
    ПАО «КБ «Инвестбанк», https://investbank.odessa.ua/news/ru/461/, 2017-12-12 07:57:12

    Оголошення про реалізацію майна (активів) ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» шляхом безпосереднього продажу фізичним та/або юридичним особам

    06 Ноября 2017

    Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» оголошує про безпосередній продаж з 21.11.2017 року юридичним та фізичним особам майна ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК», оціночна вартість якого не перевищує 10 мінімальних заробітних плат, відповідно до Рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації та продажу активів №308 від 03.11.2017 року.

    Майно, яке виставляється на безпосередній продаж  - основні засоби, загальною кількістю 2 084 одиниць у т.ч.: комп’ютерна техніка, банківське обладнання, офісна техніка, сейфи, офісні меблі, та інші основні засоби.

    Перелік майна наведено в Додатку№ 1, який містить найменування, дату введення в експлуатацію та початкові ціни продажу майна. Банк залишає за собою право на реалізацію майна за найбільш вигідною пропозицією.

    Ознайомитись з майном виставленим на безпосередній продаж та оформити заяву на придбання майна можна в робочі дні з 10.00 до 16.00 години (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Одеса, вул.. В. Арнаутська, 2-Б, за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку Болгаром Андрієм Володимировичем за номерами тел. (048) 725 04 55 та 067 519 00 51.

    Для оформлення купівлі-продажу майна потенційним покупцям необхідно звернутись до  ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» в робочі дні з 9.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Одеса, вул.. В. Арнаутська, 2-Б, з наступними документами:

    -    для фізичних осіб: заява на придбання за встановленою формою (Заява 1), паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали та копії завірені належним чином);

    -    для юридичних осіб завірені копії наступних документів: заява на придбання за встановленою формою (Заява 2), виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на придбання майна, довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності Банк може вимагати інші документи.

    Банк видає потенційному покупцю рахунок-фактуру на оплату майна та у разі потреби проект договору купівлі-продажу.

    Потенційний покупець оплачує вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

    Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу Банку та поверненню не підлягає.

     

     

    Уповноважена особа ФГВФО

    на ліквідацію ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК»                                               О.Б.Андронов

    Главный офис

    Украина, г. Одесса, ул. Большая Арнаутская, 2Б

    (048) 722 21 44

    admin@investbank.odessa.ua

    Skype:

    Курсы валют

    Invalid sql query : select NBURatesExchange from tblnburates_data left join tblnburates on NBURateID = NBURatesDataNBURatesRef where (NBURateDate = '2016-12-08') and (NBURatesDataCurrencyRef = ) === You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 8
    ПАО "КБ "Инвестбанк" на 08.12.2016
    Валюта Покупка Продажа НБУ